ENGELLİ, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARINA ÖZEL D-SMARTNET



Engelli, gazi ve şehit yakınları D-Smart paketlerinden özel indirimlerle faydalanabilirler.

Kampanya koşulları nedir?

Kampanyadan özür oranı %40 ve üzeri olan engelli müşteriler ve şehit yakınları ile gaziler faydalanabilirler. Her müşteri bir adet aktif indirimli İnternet aboneliği hizmetinden faydalanabilir Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. 192 TL D-SmartNet aktivasyon bedeli kampanya kapsamında hediyedir. Yalın internet istenmesi durumunda aylık 15 TL tutarındaki yalın internet erişim ücreti kampanya kapsamında hediyedir. Eve kadar fiber alt yapısında fiber modem ücretsizdir. Diğer altyapılarda talep edilmesi durumunda, kablosuz ADSL modem için 5 TL, VDSL modem için 7 TL aylık kullanım bedeli faturaya yansıtılır ve yeni yalın internet aboneliklerde 200 TL değerindeki yerinde kurulum hizmeti taahhüt kapsamında ücretsiz olarak sunulmaktadır. Modemin mülkiyeti süresiz olarak D-Smart’a ait olup, abonelik süresince abonelerin kullanımına tahsis edilir. Aboneliğin her hangi bir zamanda sona erdirilmesi durumunda abone, kendisine tahsis edilen modemi 7 (yedi) gün içerisinde iade etmekle, aksi halde ilgili modeme ilişkin cari bedeli (eve kadar fiber abonelerine tahsis edilen fiber modem için 250 TL, kablosuz modem için 75 TL, VDSL modem için 180 TL donanım bedelini) ödemekle mükelleftir. Aboneliğin, taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi halinde, iptale kadar geçen süre boyunca verilen hediye ve indirimler; aylık erişim ücreti indirimleri, Go Spor indirimleri, aktivasyon ücreti, yerinde kurulum ücreti aboneye faturalanacaktır. Ancak, taahhüt sonuna kadar aboneden tahsil edileceği belirtilen ve henüz tahakkuk etmemiş ücretlerin toplamı bu tutardan daha düşük ise sadece bu tutar faturaya yansıtılacaktır. Sunulabilen internet hız ve AKN seçenekleri altyapıya göre değişiklik göstermektedir. 8 Mb, 16 Mb, 24 Mb, 50 Mb ve 100 Mb hızlarında farklı internet seçeneklerimiz için www.dsmart.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz. Alt yapı sağlayıcısının, ankastreye kadar bağlantı işlemini gerçekleştirmesinden sonra D-Smart veya alt yapı sağlayıcıdan kaynaklanmayan arızalar nedeniyle internet hizmetinin alınamaması durumunda abone talebine istinaden ücretsiz olarak sunulan 60 TL değerindeki teknik servis hizmetinden yararlanılmış olması durumunda, abonelik boyunca verilen hediye ve indirim hesaplamalarına bu tutar da dahil edilecektir. Kampanya kapsamında belirtilen internet hızları garanti edilmemekte olup erişim hattının uygunluğuna ve santrale olan mesafeye bağlı olarak en yüksek hız sağlanmaktadır. AKN (Adil Kullanım Noktası)’nin aşılması durumunda, aşılan tarihten itibaren kullanım hızı 8 Mbps tarife için en fazla 3 Mbps, 10 Mbps ve 16 Mbps tarifeleri için en fazla 5 Mbps, 24 Mbps için en fazla 8 Mbps, 50 Mbps için en fazla 16 Mbps, 100 Mbps için en fazla 24 Mbps ile sınırlandırılacak ve dönem sonunda tarifenin standart hızına dönecektir. D-Smart, kanal, yayın ve içeriklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez 

*Engelli, gazi ve şehit yakını vatandaşlarımız D-smart İnternet çağrı merkezini arayarak başvuru yapabilirler.

*Engelli vatandaşlarımıza özel tarifelerden faydalanmak için kendileri başvurabilecekleri gibi, kendileri adına 1. Derece yakınları da (anne, baba veya çocuk) başvurabilir.


Başvuru için gerekli belgeler. 

Engelliler için:

• T.C. nüfus cüzdanı

• Özürlü kimlik kartı veya sağlık raporu 

• Başvuru yapan 1.derece yakını ise başvuru yapan kişiye ait T.C. nüfus cüzdanı

Gazi ve şehit yakınları için:

• Emekli sandığı serbest kartı

• Gazi/şehit eşi T.C. nüfüs cüzdanı

• Başvuru yapan 1.derece yakının T.C.nüfus cüzdanı 

Bu paketlere başvuruda bulunulacak her T.C. Kimlik Numarası için bir paket satışına izin verilecektir.

Telefon hattım yok. Yine de bu kampanyadan faydalanabilir miyim?


Evet. Yalın İnternet hizmetimiz sayesinde telefon aboneliğiniz olmasa da internete bağlanabilirsiniz. 

Kampanya kapsamında taahhüt vermek gerekiyor mu?


Kampanyada belirtilen fiyatlar 24 ay kullanım sözü verilmesi durumunda geçerlidir.

GO Spor Nedir?

GO Spor istediğiniz zaman, istediğiniz yerden televizyon keyfi yaşamınızı sağlayan bir hizmettir.
GO Spor ile TV ekranına bağlı kalmadan, Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP ve dünyanın sporunu cep telefonu, tablet ve bilgisayarından izleyebilirsiniz.

GO Spor’a nasıl erişirim?
GO SPOR’un kullanabilmesi için öncelikle www.dsmartgo.com.tr sitesinden kayıt yapılmadır. Kaydın ardından, cep telefonu ve tabletinize (ios, ve android)
D-Smart GO uygulaması yükleyerek veya bilgisayarınızdan http://www.dmartgo.com.tr adresinden internet bağlantısı mevcut olan her yerden erişebilirsiniz.

GO Spor’da neler izleyebilirim?
GO Spor ile İngiltere Premier Lig ve NBA maçları gibi en heyecanlı spor müsabakalarını ve S Sport, Fight Network, NBA TV, Fight Box, Tay TV canlı spor kanallarını webden, cepten, tabletten izleyebilirsiniz.

Aboneliğimi 24 ay içinde iptal etmem durumunda herhangi bir ödeme yapmak durumunda mıyım?


Aboneliğin, taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi halinde, iptale kadar geçen süre boyunca verilen hediye ve indirimler; aylık erişim ücreti indirimleri, Go Spor indirimleri, aktivasyon ücreti, yalın internet erişim indirimleri ve yerinde kurulum ücreti aboneye faturalanacaktır. Alt Yapı Sağlayıcısı’nın, ankastreye kadar bağlantı işlemini gerçekleştirmesinden sonra D-Smart veya Alt Yapı Sağlayıcıdan kaynaklanmayan arızalar nedeniyle internet hizmetinin alınamaması durumunda abone talebine istinaden ücretsiz olarak sunulan 60 (altmış) TL değerindeki teknik servis hizmetinden yararlanılmış olması durumunda, abonelik boyunca verilen hediye ve indirim hesaplamalarına bu tutar da dahil edilecektir. Ancak taahhüt sonuna kadar aboneden tahsil edileceği belirtilen ve henüz tahakkuk etmemiş ücretlerin toplamı bu tutardan daha düşük ise sadece bu tutar faturaya yansıtılacaktır

Kampanya bitiminde ücretlendirme nasıl yapılıyor?


24 aylık indirim süreci sona erdiğinde, yürürlükte olan kampanyasız tarife fiyatlarımız üzerinden ücretlendirilirsiniz.

Talep edilmesi durumunda, kablosuz ADSL modem için 7 TL, VDSL modem için 7 TL aylık kullanım bedeli faturaya yansıtılır. Eve kadar fiber alt yapısında fiber modem ücretsizdir. D-Smart modemin mülkiyeti süresiz olarak D-Smart’a ait olup, abonelik süresince abonelerin kullanımına tahsis edilir. Aboneliğin her hangi bir zamanda sona erdirilmesi durumunda abone, kendisine tahsis edilen modemi 7 (yedi) gün içerisinde iade etmekle, aksi halde ilgili donanıma ilişkin cari bedeli (eve kadar fiber abonelerine tahsis edilen fiber modem için 250 TL, kablolu modem için 30 TL , kablosuz modem için 75 TL, VDSL modem için 180 TL donanım bedelini) ödemekle mükelleftir.

D-SmartNet Taahhütnamesi için tıklayınız

Yorum Gönder

0 Yorumlar