Netspeed Engelleri Aşan avantajlı internet


Engelleri Aşan avantajlı internet


Netspeed'in engellilere özel olarak hazırladığı, Engelleri Aşan avantajlı internet kampanyası netspeed'te. Sizde eğer engelli, şehit yakını ve gazi vatandaşlarımızdansanız, size özel indirimlerle sunulan avantajlı internet paketinden, internet hizmetinden faydalanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tekşey  0850 800 5 800 numaralı telefondan arayarak başvurmaktır. Müşteri temsilcilerimiz tarafından sizlere başvuru ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılacaktır.




ENGELSİZ ADSL 16

40 TLAylık
16 Mbps'e Kadar Limitsiz
SINIRSIZ

                               ENGELSİZ VDSL 24

50 TLAylık
24 Mbps'e Kadar Limitsiz
SINIRSIZ


Başvuru İçin Gerekli Koşullar



Gazi ve engelli vatandaşlarımız ile şehit/ gazi eşleri, şehidin/gazinin/ engelli vatandaşın birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) kampanyadan yararlanabilir.

Engelli vatandaşlarımız için kampanyalarımız; engellilik oranı % 40 ve üzeri olan kişiler için geçerli olacaktır.

Engelli vatandaşlarımızın abonelik başvurularında engelli oranını gösteren ibareyi taşıyan nüfus cüzdanı bulunması durumunda başvuru için bu belge tek başına yeterli olacaktır.

Aksi takdirde %40 engellilik oranının Engelli Kimlik kartı veya Sağlık Kurulu raporu ile ortaya konulması gerekmektedir.

Gazi veya şehit eşlerinin abonelik için Emekli Sandığı tarafından verilen emekli sandığı serbest kartını ve T.C. nüfus cüzdanını Netspeed’e ibraz etmeleri gerekmektedir.

Eğer abonelik için başvuran gazi/şehit eşi değil de, gazinin/şehidin/engelli vatandaşın birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) ise, bu belgelere ek olarak birinci dereceden yakını olan kişinin T.C. kimlik numarası ve T.C. nüfus cüzdanı belgesini de Netspeed’e ibraz etmesi gerekmektedir.