Türknet engelli, şehit ve gaziler için indirimli internet tarifesi


Kampanya Detayları


Özgür İletişim Hizmeti fiyatı TL cinsinden olup, fiyata vergiler (%18 KDV ve %7,5 ÖİV) dâhildir.

Özgür iletişim hizmeti sınırsız bir hizmettir, adil kullanım kotası bulunmamaktadır, aboneler sınırsızca hızları düşmeden veri yükleme ve indirme işlerini gerçekleştirebilmektedir.

Gazi ve engelli vatandaşlarımız ile şehit/ gazi eşleri, şehidin/gazinin/ engelli vatandaşın birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) kampanyadan yararlanabilir.

Engelli vatandaşlarımız için kampanyalarımız; engellilik oranı % 40 ve üzeri olan kişiler için geçerli olacaktır. Engelli vatandaşlarımızın abonelik başvurularında engelli oranını gösteren ibareyi taşıyan nüfus cüzdanı bulunması durumunda başvuru için bu belge tek başına yeterli olacaktır. Aksi takdirde %40 engellilik oranının Engelli Kimlik kartı veya Sağlık Kurulu raporu ile ortaya konulması gerekmektedir.

Gazi veya şehit eşlerinin abonelik için Emekli Sandığı tarafından verilen emekli sandığı serbest kartını ve T.C. nüfus cüzdanını TurkNet’e ibraz etmeleri gerekmektedir. Eğer abonelik için başvuran gazi/şehit eşi değil de, gazinin/şehidin/engelli vatandaşın birinci dereceden yakını (anne, baba veya çocuğu) ise, bu belgelere ek olarak birinci dereceden yakını olan kişinin T.C. kimlik numarası ve T.C. nüfus cüzdanı belgesini de TurkNet’e ibraz etmesi gerekmektedir.

Bu paketler için abonelik işlemleri yalnızca 0850 288 8080 numaralı TurkNet Müşteri Hizmetleri üzerinden gerçekleştirilebilecektir. Statik IP ücreti, vergiler dâhil 12 TL'dir.
Lojistik Hizmet Bedeli vergiler dahil 29 TL abonenin iletmiş olduğu kredi kartından peşin tahsil edilecektir.

Özgür İletişim paketi kapsamında ADSL/VDSL ve Telefon hizmetleriniz için bu hizmetlerin aktive edildiği tarihten itibaren, TurkNet'ten tek fatura alırsınız.

ADSL altyapısında, altyapının uygunluğuna ve mesafeye bağlı, 16 mb/s’e kadar, VDSL altyapısında ise mesafeye bağlı TurkNet’in aktif YAPA altyapısında yer alan adreslerde 100Mb/s’e kadar download hızından faydalanılabilecektir. Aktif altyapı dışında kalan adreslerde mesafeye bağlı 35Mb/s’e kadar (VDSL) download hızından faydalanılabilecektir.

Abonenin altyapısının VDSL2 hizmetini desteklememesi durumunda ADSL hizmeti verilecektir.

Abonenin yüksek hızlarda bağlantı kurabilmesi için sahip olduğu modemin VDSL2 teknolojisini destekliyor olması gerekmektedir.

Her Yöne 1000 Dakika Konuşma Paketi şehir içi, şehirlerarası (444 ile başlayan numaralar ve 3 rakamlı özel servis numaraları dâhil), STH (Alternatif Telekom Operatörleri), Yurt içi GSM, Uluslararası Kademe 1 ülkeleri sabit numaraları ile yapılan görüşmeleri içermektedir.

Hizmetiniz kullanılabilir olduğunda size bilgilendirme yapılacaktır. Faturalandırma hizmet kullanılabilir olduğunda başlayacaktır. İlk abone olduğunuzda, ilk fatura, aboneliğinizi başlattığınız günden, ilk fatura dönemine kadar olan kullanımlarınızı, var ise kota aşım ücretini ve bir sonraki ayın kullanımını içerecek şekilde hesaplanır ve ilk fatura döneminizde gönderilir. ADSL/VDSL ön ödemeli, Telefon sonradan ödemeli bir hizmettir.

Kampanya kapsamında yapılan tüm aramalar, www.turk.net/telefon-tarifeleri/ adresinde belirtilen “Hesaplı Tarife” üzerinden ücretlendirilir.

Turknet’in sunduğu hizmet paketinden yararlanılabilmesi için, paket içerisindeki hizmetlerin birlikte aktive edilebilmesi gerekir. Benzer şekilde ADSL/VDSL ve Telefon hizmetlerinin tek paket olarak sunulduğu TurkNet Özgür İletişim paketi aboneliklerinin iptali durumunda hem ADSL/VDSL hem Telefon hizmeti birlikte iptal edilmiş olacaktır.

TurkNet Özgür İletişim paketi kapsamında yalnız ADSL/VDSL hizmetinin aktif hale gelmesi durumunda abone eğer tercih ederse TurkNet Özgür İletişim ücretleri ile aktif hale gelmiş olan ADSL hizmetinden faydalanmaya devam edebilecektir (Herhangi bir internet servis sağlayıcıda ADSL aboneliği bulunmayan abonelikler için geçerlidir).

Kampanya taahhütnamesi imzasından doğan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere TURKNET tarafından ödenerek, Abone’ye fatura edilecektir.



Fiyat


HIZ*KOTAAKN**TELEFON***FİYAT100 Mbps’ye kadar Sınırsız YOK 1.000 dk. 56,99 TL


Avantaj


TurkNet’in engellilere özel olarak hazırladığı, Engelleri Aşan avantajlı internet kampanyaları TurkNet’te. Sizde eğer engelli, şehit yakını ve gazivatandaşlarımızdansanız, size özel indirimlerle sunduğumuz avantajlı internet paketlerimizle sınırsız internet hizmetinden faydalanabilir, paketiniz dahilindeki dakikalarınızla ev telefonunuza sabit ücret ödemeden günün her saati özgürce konuşabilirsiniz.



HEMEN ARAYIN

KAPINIZA GELEN EVRAKLARI İMZALAYIN

YA DA

SÖZLEŞMENİZİ HEMEN YAZDIRIN

İNTERNETİNİZİ DOYA DOYA KULLANIN

Görüntülü Çağrı Merkezi

TurkNet Görüntülü Çağrı Merkezi, işitme engelli kullanıcılarımızın hizmetinde. İşaret diliyle destek alabilmeniz için geliştirdiğimiz bu servisimizden Pazar günü hariç 09.00 - 18.00 saatleri arasında yararlanabilirsiniz.

TurkNet Görüntülü Çağrı Merkezi'nden sadece bireysel işitme ve konuşma engelli müşterilerimiz faydalanabilir.

Bu hizmetten yararlanabilmeniz için bilgisayarınızın görüntülü arama özelliğine sahip olması gerekmektedir.

Görüntülü Çağrı Merkezine bağlanmak için buraya tıklayın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar