Erişilebilir Yaşam Faturalı Mobil Tekliflerde %25 indirim!


Türk Telekom’dan engelli, gazi ve şehit yakınlarına özel bireysel faturalı mobil tekliflerde %25 indirim!

Koşullar


%25 indirim kampanyası engelliler, harp ve vazife şehitlerinin eş ve çocukları ile gazileri kapsamaktadır. Müşterilerimizin ilgili durumlarını gösterir rapor veya kimlik ile başvurmaları ve engelli, gazi veya şehit yakını olma bilgisinin bu hizmetin sunumu kapsamında işlenmesine dair açık rızalarını iletmesi halinde geçerlidir.

%25 İndirim faydasından engelli, gazi ve şehit yakını olma belgesi ile sadece bir kişi yararlanabilir. Abonelik başvurusu tek kullanıcı üzerinden gerçekleştirilecektir. Abonelik başvurusu engelli ve gazi tarafından yapılacaksa, abonelik engelli ve gazi üzerine gerçekleşecektir. Eğer Engelli, Şehit ve Gazinin Yakını abonelik için başvurursa tarifelerden faydalanabilecek ve abonelik başvuran kişi üzerine gerçekleşecektir.

Tekil dijital servis paketleri, cihaz ücretleri, katma değerli hizmetler, devir, sim kart, açma / kapama (abone isteğiyle hat kapama), yeniden hızlandırma (ihya/borçtan açma), yeni hat, yeni tesis ve numara değişikliği gibi ücretlendirmeler kapsam dışındadır.

Kampanya indirimi engelli, şehit yakını ve gazilere özel olan aşağıda belirtilen teklifler güncel durumda indirim dâhilinde oldukları için kapsam dışındadır. Teklifler: Elele Avantaj, Elele Heryöne Mesajlaşalım, Elele Maksi, Elele Konuşalım, Ekonomik Mini, Ekonomik 2GB, Ekonomik 4GB, Erişilebilir 2GB, Erişilebilir 4GB, Erişilebilir 6GB, Erişilebilir 8GB, Destek 3GB, Destek 5GB, Prime Destek 10GB, Prime Destek 15GB.

İndirim talebi gerçekleştiğinde aboneye SMS ile bilgilendirme yapılacaktır.

%25 indirim kampanyasından faydalanabilmek için talep edilen evrakların eksiksiz olarak Türk Telekom bayi ve ofislere teslim edilmesi gerekmektedir.