Digiturk Engelli Kampanyası (% 50 indirim)


Engelli Paketi Kampanya Detayları

Digiturk Engelli, Şehit Eşleri, Vazife Malülleri ve Eşleri için % 50 indirimli Digiturk beIN SPORTS üyeliği alabilirler.


FİYATLAR 

Engelsiz kampanyası kapsamında, Digiturk paketleri güncel liste fiyatları üzerinden %50 indirimlidir. Digiturk, kanal/paket içeriğini ve kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

KURULUM 

12 ay taahhütle aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir; 80’lik-90’lık çanak anten ile dış kurulum hizmet bedeli ayda 10 TL olmak üzere 12 ay taksitle DIGITURK’e veya tek seferde 95 TL olarak DIGITURK yetkili servisine ödenir.

UYDU ALICI 

Bu uydu alıcı ile sadece Digiturk Eutelsat paketleri izlenebilir. Uydu alıcının interaktif özelliği yoktur.Eğer uydu alıcınız HD ise paketinizin kapsadığı tüm HD kanalları izleyebilirsiniz.

DETAYLAR 

Digiturk Paketlerinde %50 indirim kampanyasından yararlanabilmesi için başvuran üyelerimizin aşağıdaki belgelerden biri ile durumu belgelemesi gerekmektedir: 

- T.C. özürlüler idaresi başkanlığınca verilen özürlü kimliği 
- Devlet hastanesinden verilen ve oran belirten maluliyet kartı 
- Devlet hastanesinden verilen en az 5 imzalı heyet sağlık raporu 
- Nüfus cüzdanlarına işlenmiş ve engelli oranı yüzde 40 ve üzerinde olanların nüfus cüzdan fotokopileri 
- Emekli Sandığı Serbest Seyahat Kartı ( Gazi Tanıtım Kartı, Şehit Ailesi Ücretsiz Seyehat Kartı, Vazife Malulü Ailesi Ücretsiz Seyehat Kartı)

Belirtilen belgenin ibraz edilmesi halinde bu kampanya kapsamında sadece tek bir üyelik hakkı bulunmaktadır.
Kampanya kapsamında 12 ay taahhüt alınmaktadır.

SIKÇA SORULAN SORULAR 

Kurulum için aktivasyon ödeyecek miyim?
- 12 ay taahhütle aktivasyon ve iç kurulum ücretsizdir; 80’lik-90’lık çanak anten ile dış kurulum hizmet bedeli ayda 10 TL olmak üzere 12 ay taksitle DIGITURK’e veya tek seferde 95 TL olarak DIGITURK yetkili servisine ödenir.

          DİGİTURK ENGELLİ KAMPANYASI FİYAT TABLOSU


Ailenin Yıldızı
Filmin Yıldızı
Sporun Yıldızı
YILDIZ DOLU FULL PAKET
21 TL / Ay
42 TL / Ay
34,50 TL / Ay
69 TL / Ay

75 TL / Ay
150 TL / Ay

95 TL / Ay
190 TL / Ay


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. YILLIK 150 TL IP TV UZERINDEN IZLEMEK DAHA MANTIKLI NEDEN AYDA 95 TL VERELIM BU NEYIN KAZIGI BIRDE ENGELLI INDIRIMI DIYORLAR YEMEZLER EFENDILER.

    YanıtlaSil
  2. Yazınınz teşekkür ederiz. Engelli ve yakınlarına yönelik oluşturulan indirim ve kampanyaları duyurmak önemli! engellilerdostu.com olarak bizde bu anlamda çalışmalarımız var. Yine sizin bu içeriğinize ek olarak engelli veyakınlarının kolay başvuru yapmalarını sağlayabilecekleri bir başvuru formu paylaştık buradan başvurularını kolayca yapabilirler. Teşekkütler https://engellilerdostu.com/digiturk-engelli-kampanyasi-ve-tarifeleri-hakkinda-bilgi-ve-basvuru/

    YanıtlaSil